Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

مصرف هندوانه، طالبی، خربزه بعد از غذا ؟!

هندوانه

ترکیب‌های اشتباه غذایی در آیورودا

نویسنده: ستاره کیومرثی

هوا داره گرم می‌شه و خوردن میوه‌های آبداری مثل هندوانه، طالبی و خربزه خیلی می‌چسبه!

اما دقت کردین وقتی بعد از غذا هندوانه می‌خورین ترش می کنین؟! یا وقتی روی غذا طالبی یا خربزه می‌خورین آب توی دهنتون جمع می‌شه و گلوتون شروع به خارش می‌کنه؟!

در آیورودا خیلی تاکید می‌شه که هندوانه، طالبی و خربزه به همراه غذا یا بعد از غذا خورده نشن. همچنین خیلی تاکید می‌شه که این سه تا میوه رو حتی با میوه‌های دیگه یا دو به دو با همدیگه هم ترکیب نکنین و حتما اونها رو به تنهایی بخورین.

دلیلش اینه که پروسه هضم این سه تا میوه از میوه‌ها دیگه هم سریع‌تره و وقتی با چیزهای دیگه ترکیب می‌شن دستگاه گوارش دچار مشکل می‌شه.

برای همین این میوه ها رو بعنوان میان وعده (حداقل ۳ ساعت بعد و ۱ ساعت قبل از غذا) به همراه مصلحشون نوش جان کنین و سعی کنین از خوردنشون در شب‌ها خودداری کنین.

روی هندوانه کمی نمک بپاشین و چند تا از تخمه‌هاشو خوب بجوین و قورت بدین.

روی طالبی و خربزه کمی نمک و پودر هل یا زیره سبز بپاشین.

از خوردن نون و پنیر و هندوانه یا نون و خربزه یا طالبی هم بشدت پرهیز کنین.

 

لطفا در زمان بازنشر مطلب که با امید به سلامتی همگان و با مهر تالیف شده است به نام نویسنده آن «ستاره کیومرثی» اشاره کنید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:

مطالب مرتبط: