نویسنده: ستاره کیومرثی
خیلیها فکر میکنند که قوز کردن فقط ظاهر زشت و ناخوشایندی داره! اما میدونستین وقتی شما قوز میکنین چقدر روی پروسه گوارشتون اثر منفی میذاره؟!
پروسه گوارش همیشه با یه فلش رو به پایین همراه است. وقتی شما غذا رو قورت میدهید، غذا از دهنتون وارد مریتون میشه، بعد میره توی معده، بعد رودهی کوچیک، بعد رودهی بزرگ و در نهایت اضافات و سمومش از بدنتون دفع میشه. وقتی شما صاف میشینین یا صاف راه میرین و ستون فقراتتون صاف است، تمام اجزای لوله گوارشتون در جای درست خودشون قرار میگیرن و حرکت رو به پایین، هضم، جذب و دفع غذا توشون راحت و درست اتفاق میافتد!
اما امان از وقتی که قوز میکنید! مری و معدهتون به عقب هل داده میشن و دریچهی بین این dige دوتا عضو به سمت بالا هل داده میشه! به بیان دیگه یک حرکت رو به بالا توی لوله گوارشتون جایگزین حرکت رو به پایین میشود، گوارش مختل شده و شما مشکلاتی مثل ریفلاکس، ترش کردن و سوزش معده پیدا میکنید! پس یادتون باشه که صاف نشستن و صاف راه رفتن نقش خیلی مهمی در پروسهی هاضمه ایفا میکنه…. پس هیچ وقت قوز نکین!
میدونستین قوز کردن چقدر روی اعتماد بنفستون تاثیر میذاره؟! یه بار امتحان کنین… خودتون رو تصور کنین که جلوی یه جمع قراره صحبت کنین…
1- توی حالت اول قوز کردید، دستاتون عرق کرده، پر از استرس شدین و صداتون میلرزه….
2- توی حالت دوم صاف وایستادین، یه نفس عمیق میکشین، پر از اعتماد بنفسین و با صدای رسا شروع به صحبت میکنین….
در واقع وقتی شما قوز میکنین چاکرای چهارم (چاکرای قلب یا آناهاتا Anahata) و چاکرای پنجم (چاکرای گلو یا ویشودها Vishuddha ) بسته میشن و ابراز احساسات و خود بیانگری (self expression) خیلی سخت می شود! اما وقتی صاف مینشینین یا میایستین این دو چاکرا باز میشن، حنجره باز میشه، صدا رسا میشه و صحبت کردن و بیان و ابراز احساسات خیلی راحتتر و روانتر می شود!
پس هیچ وقت قوز نکین….!
لطفاً در زمان بازنشر مطلب که با امید به سلامتی همگان و با مهر تألیف شده است به نام نویسنده آن «ستاره کیومرثی» اشارهکنید.
1 Comment
عالی بود. در مورد تاثیرات فرم بدن روی چاکراه سوم (خورشیدی) هم بنویسد.