logo1anandalogoananda2logo1anandalogo1ananda
  • صفحه اصلی
  • مطالب آموزشی
    • از کجا شروع کنم؟
    • آموزه‌های عمومی آیورودا
    • آموزه‌های تخصصی آیورودا
    • بیماری ها و درمان خانگی
    • مواد غذایی
    • آشپزی آیورودایی ـ ایرانی
    • لیست مطالب سایت آناندا
    • آموزش یوگا
      • واتا
      • پیتا
      • کافا
      • پرانایاما
      • بیماری‌ها و آساناها
  • دوره‌های آموزشی
    • کلاس های آیورودا
    • کلاس های یوگا
  • تست مزاج شناسی
  • محصولات آناندا
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • EnglishEnglish
  • صفحه نخست
  • مطالب آموزشی
  • آموزه‌های عمومی آیورودا
  • ساعت شروع روز
سوپ
دسته‌بندی غذاها و خوراکی‌ها‌
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
مراقبه
آسان گرفتن به خود
۱۴۰۳/۰۸/۰۹

ساعت شروع روز

منتشر شده توسط آزاده معصومی در ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
موضوعات
  • آموزه‌های عمومی آیورودا
برچسب ها
  • ستاره کیومرثی
  • طب سنتی هندی
  • گوارش
  • هضم
شروع روز 2

ساعت شروع روز

نویسنده: ستاره کیومرثی

قبل یا همراه با طلوع آفتاب، روزتون رو شروع کنین…

اما چرا…؟

می‌دونستین ساعت بیولوژیکی بدنِ ما (ساعت بیداری و خواب‌مون)، با حرکت زمین به دور خورشید و در نتیجه روشنی و تاریکی هوا هماهنگه؟

این به این معنیه که بدنِ ما دوست داره با بالا اومدن خورشید و روشن شدن هوا روز رو شروع کنه و از حالت افقی به حالت عمودی در بیاد.

اگه با بالا اومدن خورشید، بدن ما هنوز افقی باشه، متابولیسم بشدت کند می‌شه و سمومِ باقیمونده در لوله‌ی گوارش به دلیل افقی بودنِ بدن، به سمت پایین حرکت نمی‌کنن.

در نتیجه کار کردن شکم به تعویق می‌افته، بخشی از سموم دوباره جذب بدن می‌شن و در بافت‌های عمیق‌تر جای می‌گیرن.

همچنین بدن مثل یه تیکه سنگ می‌شه و از خواب بیدار شدن می‌شه مثل کوه کندن! ذهن کند می‌شه، پر از اینرسی و سکون می‌شه و شروع روز براتون هزاران بار سخت‌تر می‌شه.

شروع روزحالا اگه ساعت بیداری ما با بالا اومدن خورشید یکی باشه چی می‌شه؟

اگه روزمون رو حداکثر ساعت ۶ تا ۶:۳۰  شروع کرده باشیم، ذهن‌مون پر می‌شه از تازگی، سرزندگی و شادابی. دیگه چی؟

وقتی بدن‌مون با روشن شدن هوا عمودی می‌شه، سمومی که در طول ۲۴ ساعت قبل در بدن‌ تجمع پیدا کردن، رو به پایین حرکت می‌کنن، آماده‌ی دفع از بدن می‌شن و در ابتدای صبح، به صورت مدفوع و ادرار از بدن‌مون خارج می‌شن.

حالا اگه همت کنین و کمی قبل از طلوع آفتاب از خواب بیدار بشین، این ساعت یکی از پر انرژی‌ترین و معنوی‌ترین ساعات شبانه روز محسوب می‌شه؛ مدیتیشن یا عبادت در این ساعت شما رو مملو از پاکی، تمیزی، نور و انرژی می‌کنه.

بیاین با خودت‌تون قرار و مدار بگذارین… و هر هفته یه عادت کوچیک، کارآمد و کارسازِ آیورودایی رو وارد زندگی‌تون کنین… چطوره؟

پر باشین از سلامتی

 

مطالب مرتبط:

یک روز آیورودیک

 

لطفاً در زمان بازنشر مطلب که با امید به سلامتی همگان و با مهر تألیف شده است، به نام نویسنده آن «ستاره کیومرثی» اشاره‌کنید.

 

Share
2

مطالب مرتبط

قوز نکنین
۱۴۰۳/۰۹/۲۱

قوز نکنین…!


اطلاعات بیشتر
مراقبه غذا خوردن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴

مراقبه‌ی غذا خوردن


اطلاعات بیشتر
مراقبت از بینی
۱۴۰۳/۰۹/۰۹

مراقبت از بینی


اطلاعات بیشتر

دیدگاه ها بسته شده است


کلاس‌های آموزشی: ۰۹۲۱۲۹۰۹۳۹۸
محصولات آناندا: ۰۹۳۷۲۵۳۲۱۳۰



Website design by : iransite
    language
    • EnglishEnglish